U wil wél uw tuin laten onderhouden door professionals, maar tekent liever geen onderhoudscontracten?

Eenmalige tuinhulp op afroep en periodiek tuinonderhoud

Eenmalig een tuinman in schakelen voor klein of groot tuinonderhoud of uw tuin laten onderhouden op regelmatige tijdstippen? Bij tuinaannemer Tom De Ranter uit Kapellen zijn beide opties mogelijk. U beslist daarbij zelf wanneer en hoe vaak u onze tuinmannen aan het werk zet.

U betaalt nooit teveel

Ook bij ons kan u op regelmatige tijdstippen uw tuin laten onderhouden of de groenzones rond uw bedrijf laten verzorgen. Alleen doen we dat niet via complexe jaarabonnementen en onderhoudscontracten vol kleine lettertjes en addertjes.

We maken wél duidelijke afspraken om bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of jaarlijks een tuinonderhoud in te plannen en u weet vooraf precies hoeveel u daarvoor zal betalen. We rekenen onze onderhoudswerken namelijk steeds in regie aan en hanteren daar uiterst transparante uurtarieven voor. Zo betaalt u enkel voor effectief gepresteerde uren en hangt u niet “vast” aan een jaarcontract. Dat is fair, correct en tijdbesparend voor beide partijen en het laat meer flexibiliteit toe. Wil u bijvoorbeeld in bepaalde periodes uw tuin iets vaker laten onderhouden dan anders, dan volstaat 1 telefoontje.

Onderhoud van tuinen omvat onder meer

  • allerhande aanplantingen
  • onkruid wieden of bestrijden
  • gras maaien, bemesting, gazons ontmossen,…
  • struiken en planten snoeien en hagen scheren
  • stronken uitfrezen, bomen vellen, hout klieven en verhakselen

Last van onkruid, plantenschimmels of ongedierte?

Uiteraard gaat ook onze voorkeur uit naar zachte, natuurlijke en biologische bestrijdingsmiddelen, maar als die niet het gewenste resultaat opleveren, kunnen we wel professionele herbiciden, pesticiden en fungiciden inzetten. We hebben immers een fytolicentie op zak een ook de nodige kennis en ervaring om gewasbeschermingsmiddelen en toevoegingsstoffen correct en veilig te gebruiken.

Waar we onderhoud van tuinen aanbieden?

Voor tuinonderhoud werken we liefst zo lokaal mogelijk in de ruime regio rond onze uitvalsbasis in Kapellen (Noord-Antwerpen). Zo kunnen we snelle responstijden en betaalbare tarieven blijven garanderen en hebben we ook al onze professionele tuinmachines en minigravers snel bij de hand.

Wat voor uw tuin kunnen betekenen?

Even contact opnemen volstaat om meer informatie en richtprijzen voor tuinonderhoud in regio Antwerpen te ontvangen.