Wij verzorgen allerhande tuinwerken in regio Antwerpen

A la carte formules waarmee u ten volle van uw tuin kan genieten

Bij tuinaannemer Tom De Ranter beslist u zelf welke en hoeveel tuinwerken in regio Antwerpen u wil uitbesteden. Heeft u groene vingers en vindt u het ontspannend om in de tuin te werken? In dat geval kan u er voor opteren om ons uw droomtuin te laten ontwerpen en aan te leggen om daarna zelf het groenonderhoud te verzorgen. Ook het omgekeerde scenario, waarbij u enkel het tuinonderhoud van uw zelf aangelegde tuin aan ons toevertrouwt, is mogelijk. Of kiest u liever voor het totaalpakket en een complete ontzorging zodat u enkel nog van uw tuin hoeft te genieten? Alles is bespreekbaar bij deze uiterste flexibele tuinaannemer uit Kapellen bij Antwerpen!

Welke tuinwerken heeft u in gedachten?

U wil een unieke tuin laten ontwerpen

Een stuk bouwgrond transformeren tot een speelse, rustgevende, diervriendelijke of praktische tuin? Of een bestaande tuin uitbreiden of opfrissen? Onze landschaps- en tuinarchitect tekent tuinplannen op maat voor alle types tuinen (van moestuin en stadstuin tot villatuin) en dat naar ieders stijl, voorkeuren en budget. Dat doen we trouwens niet met computerprogramma’s, maar volledig met de hand, want zo krijgen we nog meer “voeling” met uw toekomstige tuin.

U wil uw tuin (opnieuw) laten aanleggen

We kunnen elk tuinontwerp in de praktijk vertalen met een complete tuinaanleg service. We voorzien daarbij niet enkel graspartijen, bloemenperken, moestuinen en andere aanplantingen, maar ook alle aanhorigheden en tuinaccessoires. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan verhardingen zoals tuinpaadjes, terrassen en opritten, maar ook aan tuinomheiningen, sier- of zwemvijvers en fonteinen en zelfs aan constructies zoals poolhouses, carports en tuinhuizen.

U wil uw tuin laten onderhouden

Een eenmalig winteronderhoud van uw volledige of gedeeltelijke tuin, op regelmatige basis het gras laten maaien, eenmalig de hagen laten scheren of gewoon even hulp nodig om uw moestuin oogstklaar te maken? Ook voor tuinonderhoud kan u zelf bepalen welke tuinwerken u uitbesteedt. Vaste afspraken zijn daarbij zeker mogelijk, maar complexe onderhoudscontracten met vaste jaarabonnementen en kleine lettertjes, daar doen we bewust niet aan mee.

U moet een tuinaannemer vinden voor een apart project?

Bij Tom De Ranter kan u ook terecht voor minder evidente tuinwerken in regio Noord-Antwerpen of daarbuiten. Ongediertebestrijding, onkruidverdelging, groenaanleg in openbare ruimtes of een uniek groenproject op de boerderij? Wij zijn benieuwd naar uw plannen en bezorgen u op eenvoudig verzoek een prijsofferte op maat van uw project.